Kvalitní podlahy a dveře v rozsáhlé vzorkovně v Praze

Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Vydáno: 31. 07. 2012

Vinylové podlahy Moduleo®

Nová generace vinylové podlahy, Moduleo®, je technologicky jedna z nejvyspělejších vinylových podlahových krytin.

Vinylové podlahy Moduleo® kombinují krásu dřevěné podlahy s něžností dlažby a perfektním akustickým komfortem a stylem. Nabídka Moduleo® zahrnuje desky a dlaždice, které je možné použít pro celoplošně lepené a plovoucí podlahy. Desky a dlaždice Moduleo® mají bezkonkurenční strukturu a vynikají svou pevností, jednoduchou údržbou a překrásným přirozeným vzhledem. Pohlaďte dílce rukou a pocítíte všechny rýhy i suky, díky kterým dřevo dosahuje své vzhledové originality.

Značka Moduleo® pochází z Belgie a patří pod významnou mezinárodní skupinu IVC Group.

Nadstandardní provedení vinylových podlah Moduleo® je garantováno zárukou deset let.

Vinylové podlahy Moduleo® a jejich složení

Podklad

Díky velmi dobře zabroušenému povrchu spodní hrany má zvukotěsný podklad perfektní přilnavost k podlaze. Podklad je složen ze spodní vrstvy, stabilizační mřížky, střední vrstvy a opět stabilizační mřížky, dále následuje vrstva pro tisk.

Fólie se vzorem

Vzory se na fólii tisknou pomocí moderní techniky.

Nášlapná vrstva

Jedná se o vrstvu, která je průhledná a chrání fólii se vzorem. Embosovaný povrch dává podlaze přirozený vzhled.

Protectonite® - polyuretanový materiál

Úprava povrchu polyuretanem (PUR) ochraňuje podlahu před poničením a znečištěním.

Vinylové podlahy Moduleo® a jejich vlastnosti

Velmi snadná manipulace a instalace, aspoň tedy pro profesionály. Poskytují tepelnou izolaci. Tlumí zvuky, které vznikají během chůze. Působí skutečným dojmem, který navíc vypadá přirozeně.  Podlahy jsou velmi odolné vůči poškrábání a protlačení. Jsou recyklovatelné a jsou odolné dále vůči opotřebení, vlhkosti a navíc se také velmi snadno udržují.

  • Mechanická odolnost
  • Izolační vlastnosti
  • Pružnost při došlapu
  • Odolnost vůči vodě a vlhkosti
  • Anti-alergenní, hygienický povrch
  • Široký výběr barev, vzhledů a vzorů
  • Možnost instalovat na podlahové topení
  • Nenáročná údržba
  • Snadná instalace

Systém Click

Systém Moduleo® Click je vymyšlený tak, aby zaručoval a napomáhal k co možná nejrychlejší a nejsnadnější instalaci. Jednotlivé kusy krásně zapadnou přímo tam, kam patří a při tom jsou zachovány stejné estetické kvality jako při klasické instalaci. Není zde potřeba lepidlo.

Vinylové podlahy Moduleo® a jejich výrobní řady

Vinylové podlahy Moduleo® SELECT

Tato řada vinylových podlah je nová generace vinylových podlahových krytin. V nabídce jsou desky i dlaždice, které můžeme využít pro plovoucí (CLICK) i celoplošně lepené podlahy. Lamely pro celoplošné lepení mají celkovou tloušťku 2,1 mm, z toho je 0,4 mm nášlapná vrstva, lamely se systémem CLICK mají celkovou tloušťku 4,5 mm a nášlapnou vrstvu 0,4 mm. Podlahy obsahují dvojí stabilizační mřížky (sklovlákno - zmenšuje tepelnou roztažnost a umožňuje lepší stabilitu lamel). Jsou výjimečné svou pevností

Vinylové podlahy Moduleo® TRANSFORM

Tato řada vinylových podlah je dodávána ve stejném provedení a složení jako Moduleo® SELECT.  Rozdíly najdeme ve struktuře vzorů, celkové tloušťce a rozměru lamel. Lamely určené k lepení mají celkovou tloušťku 2,5 mm s nášlapnou vrstvou, která má 0,55 mm. Lamely se systémem CLICK mají celkovou tloušťku 4,5 mm a nášlapnou vrstvu 0,55 mm.

Vinylové podlahy Moduleo® VISION

Vinylové podlahy Moduleo® VISION jsou dodávány opět ve stejném provedení a složení jako podlahy Moduleo® SELECT s rozdílem ve struktuře vzorů, v rozměru a celkové tloušťce lamel. Lamely určené k lepení mají celkovou tloušťku 2 mm s nášlapnou vrstvou (0,3 mm). Lamely se systémem CLICK mají celkovou tloušťku 4,5 mm a nášlapnou vrstvu 0,3 mm.

Vinylové podlahy Moduleo® IMPRESS

Výjimečně tenké podlahy, které přitom vydrží vysokou zátěž. Vinylové podlahy Moduleo® Impress jsou vytvořeny pro náročné zákazníky, kteří chtějí podlahu odolávající velkému provozu a zatížení jak v bytových, tak v komerčních prostorách, a navíc jsou vhodné i pro průmyslové prostory nebo obchodní domy s velkým provozem. Ačkoli jsou podlahy Moduleo® Impress pro celoplošné lepení pouze 2,50 mm silné, chrání je 0,55 mm tlustá nášlapná vrstva s PU ochranou nášlapné vrstvy Protectonite®. U lamel s click systémem pro plovoucí pokládku počítejte s celkovou tloušťkou 4,50 mm a s nášlapnou vrstvou 0,55 mm opatřenou rovněž ochrannou PU vrstvou. Na první pohled ani dotek nepoznáte, že jde o vinylovou podlahu – svým vzezřením působí jako podlaha z pravého dřeva. Vybírat můžete z dekorů dubu v mnoha odstínech. Rustikální vzhled podlahy bude skvěle kontrastovat s moderními interiéry nebo naopak vhodně doplní starší nábytek.

Vinylové podlahy Moduleo® MOODS©

Chcete podlahu s jedinečným uspořádáním a neotřelým vzhledem? Přesně pro vás tu jsou vinylové podlahy Moduleo® Moods©, které obsahují 10 různých formátů v provedení kamene nebo dřeva, ze kterých si libovolně poskládáte až 110 zajímavých vzorů. Je jen na vás, jakou kombinaci zvolíte. Jedinečnost interiéru můžete podtrhnout vzorem s krátkými prkny, šikmým vzorem, 3D kostkami, hexagonem, trojúhelníkem nebo jinými geometrickými vzory.

Pokud si s výběrem nejste jisti, kontaktujte nás! Rádi vám s výběrem pomůžeme, případně zodpovíme vaše dotazy. 

Galerie

Moduleo® Select - složení Moduleo® Select Moduleo® Select Moduleo® Select Country Moduleo® Select Country Moduleo® Select Country Moduleo® Select Moduleo® Select Vision Moduleo® Select Moduleo® Select Moduleo® Impress Moduleo® Impress Moduleo® Impress Moduleo® Impress Moduleo® Moods© Moduleo® Moods© Moduleo® Moods© Moduleo® Moods© Moduleo® Moods© Moduleo® Moods©

Další články:

Zavolejte nám: +420 603 279 682! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.