Kvalitní podlahy a dveře v rozsáhlé vzorkovně v Praze

Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Vydáno: 01. 12. 2022

Vinylové podlahy Fatra Thermofix se jen tak nepoškodí

Hledáte vinylovou podlahu, která má vysokou odolnost, rozměrovou stálost, krásný dekor a hodí se k podlahovému vytápění? Přesně taková je vinylová podlaha Fatra Thermofix. Podlaha je vhodná do všech místností interiéru, komerčních prostor i lehkého průmyslu.

>> POKLÁDKA VINYLOVÉ PODLAHY

>> NABÍDKA VINYLOVÝCH PODLAH

Vinylové podlahy Fatra Thermofix se jen tak nepoškodí

Lepená podlaha s vysokou odolností

Vinylové podlahy jsou známé svou vysokou odolností, kvalitou a jednoduchou údržbou. Podlahy Fatra Thermofix, které můžete zakoupit i v naší prodejně Plancher, patří do skupiny lepených podlah, jejichž dílce se přilepují k podkladu. Podlaha je tenká, ale zároveň velmi odolná. Dílce se lepí těsně vedle sebe, a to bez vzniku dilatačních spár či nevzhledných mezer. Díky tomu vznikne podlaha, která je voděodolná a lze ji využít i v místnostech se zvýšenou vlhkostí, jako jsou koupelny nebo kuchyně.

Podlaha se skládá z několika vrstev, mezi které patří část se skelným rounem, polyuretanová vrstva, která zvyšuje odolnost a nášlapná transparentní vrstva. Celková tloušťka podlahy je 2 - 2,5 mm a výška nášlapné vrstvy 0,4 nebo 0,8 mm.

Podlaha Fatra Thermofix do privátních i komerčních prostor

Pokud přemýšlíte nad podlahou, která je vhodná k podlahovému topení, pak je Fatra Thermofix jasnou volbou. Díky své slabé tloušťce skvěle vede teplo. Tuto vinylovou podlahu využijete jak v bytech nebo domech, tak v komerčních prostorách. Díky vysoké odolnosti je podlaha vhodná i do kanceláří, chodeb, jídelen, obchodních domů a dalších. Na podlahu Fatra Thermofix poskytuje výrobce desetiletou garanci.

Lepené vinylové podlahy Fatra Thermofix

Pokládka a dekory podlahy Fatra Thermofix

Vinylová podlaha Fatra se lepí na vyrovnaný povrch a je možné ji přilepit i na pružný podklad. Podlaha je rozměrově stálá, velmi odolná a hodí se do privátního i komerčního sektoru. Dílce, které jsou stejně vysoké, se dají kombinovat mezi sebou. Z podlahy Fatra Thermofix tedy můžete vytvořit i jedinečnou mozaiku. Z dekorů dřeva nebo kamene v mnoha barevných odstínech si vyberete podlahu přesně takovou, která se bude hodit do vašeho interiéru.

Pokud jste si vybrali podlahu Fatra Thermofix, doporučujeme pokládku nechat na profesionálech. Díky tomu bude podlaha položena rychle a bezproblémově ve 100% kvalitě. 

Pokud byste si podlahu rádi prohlédli naživo, doporučujeme po předchozí domluvě navštívit naši vzorkovnu v Praze 9. Rádi vám poradíme s výběrem, zodpovíme vaše dotazy a případně zajistíme profesionální pokládku podlahy.

Galerie

Vinylové podlahy Fatra Thermofix se jen tak nepoškodí Lepené vinylové podlahy Fatra Thermofix

Další články:

Zavolejte nám: +420 603 279 682! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.