Kvalitní podlahy a dveře v rozsáhlé vzorkovně v Praze

Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Vydáno: 20. 04. 2015

Srovnání a výhody vinylových podlah oproti podlahám laminátovým

Vinylové podlahy jednoznačně vítězí nad podlahami laminátovými.

Na trhu dnes najdeme velké množství druhů vinylových podlah. Je zde i velká rozmanitost vzorů a dezénů. Podlahy dokáží napodobit dřevo, kámen, dlažbu i kov. A lze je jednoduše kombinovat. Jsou ekonomicky dostupné a to i pro členité prostory.

Z dalších jednoznačných předností je jednoduchá pokládka. Lze ji položit rychle, tiše, a to v podání jednoho člověka. Během položení vinylové podlahy nepotřebujeme pilu a při řezání se tedy ani nepráší. Navíc se pod podlahu nemusí použít protihluková ani parotěsná folie.

Podlaha se velmi dobře udržuje čistá, díky povrchové úpravě. Navíc neklouže našim domácím miláčkům. Podlahy lze jednoduše vysát nebo vytřít vlhkým mopem nebo hadrem.

Vinylové podlahy jsou, oproti laminátovým, odolné vůči vodě a vlhku (jsou tedy vhodné i do koupelen). Stejně tak odolávají chemickým látkám. Jsou vysoce odolné vůči opotřebení a poškrábání a lehce odolávají pádům těžkých předmětů.

Jsou antialergické.

Vinylové podlahy mají elastický povrch, který je příjemný na došlap. A díky silné nášlapné vrstvě se jedná o velmi tichý typ podlahy.

Vinylové podlahy jsou vhodné pro použití podlahového topení. Teplo přes podlahu lehce prostupuje.

Výměna nebo oprava vinylové podlahy je navíc velice snadná.

Další výhody vinylové podlahy.

Galerie

Vinylové podlahy VS Laminátové podlahy Moduleo - select - kuchyne Exdo - clic - detail - aufsicht - retuschiert - fs - 120727 - dl - pres EXPONA DOMESTIC CLIC Viny na stěně

Další články:

Zavolejte nám: +420 603 279 682! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.