Kvalitní podlahy a dveře v rozsáhlé vzorkovně v Praze

Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Vydáno: 09. 05. 2022

Posuvné dveře na stěnu nebo do pouzdra?

Posuvné dveře jsou v interiérech velice oblíbené, protože nezasahují do prostoru. Velkou oblibu mají v malých místnostech, kde by otevírání klasických dveří zabralo velkou část prostoru.

Posuvné dveře tvoří výrazný designový prvek celého interiéru. Můžete vybírat z nepřeberného množství dekorů. Záleží jestli chcete dveře prosklené nebo plné. U nás najdete velký výběr interiérových dveří klasických, i těch posuvných, které můžete mít jak plné, tak prosklené. Ale nejdůležitější, co musíte promyslet je, jestli dveře budou na stěnu, nebo do pouzdra.

>> Nabídka posuvných dveří

>> Odborná montáž dveří

Posuvné dveře na stěnu nebo do pouzdra?

Výhody posuvných dveří

  • Šetří místo

  • Propojí prostor mezi místnostmi

  • Estetický a designový prvek

  • Jednoduché otevírání

Posuvné dveře na stěnu

Posuvné dveře na stěnu se uchycují na silnou kolejnici. Tyto dveře jsou vidět i pokud jsou otevřené. V interiéru jsou velmi pěkné, ale musíte myslet na to, že do prostoru pohybu dveří nemůžete dát nábytek nebo pověsit obraz na stěnu. Zase ale se tyto posuvné interiérové dveře dají instalovat do již stavebně hotových místností a jsou levnější než posuvné dveře do pouzdra.

Posuvné dveře na stěnu

Posuvné dveře do pouzdra

S posuvnými dveřmi do pouzdra se musí počítat již při stavbě nebo přestavbě interiéru. Dveře jsou totiž při otevření úplně skryté ve stavebním pouzdru, které je nutné předem připravit. Dveře nezaberou žádné místo, takže na zdi klidně můžete mít obrazy.

Posuvné dveře do pouzdra

Posuvné dveře do každého interiéru

Posuvné dveře jsou v interiérech díky své úspornosti velmi oblíbené. Pokud teprve stavíte nebo přestavujete, doporučujeme volit dveře do pouzdra, protože ušetříte ještě více místa. Ovšem musíte počítat s nákladnější instalací. Dveře na stěnu se hodí nejvíc do už hotových interiérů. Pokud s nimi v místnosti počítáte, můžete konkrétní interiér upravit tak, že se stanou jedinečným designovým doplňkem. Zejména posuvné skleněné dveře jsou velmi elegantní.

Galerie

Posuvné dveře na stěnu nebo do pouzdra? Posuvné dveře na stěnu Posuvné dveře do pouzdra

Další články:

Zavolejte nám: +420 603 279 682! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.