Kvalitní podlahy a dveře v rozsáhlé vzorkovně v Praze

Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Vydáno: 26. 09. 2017

Zámková vinylová podlaha Ecoline Click – specifikace

Pokud plánujete koupi nové podlahy pro vaši domácnost a chcete jen tu nejvyšší kvalitu, jednou z možností jsou plovoucí vinylové podlahy Ecoline Click, které se vyznačují snadnou instalací, příjemností na dotek, tichostí na došlap a snadnou údržbou. Jsou vyrobeny z recyklovatelného materiálu a získaly významné certifikáty, které potvrzují jejich špičkovou kvalitu, ekologickou výrobu a zdravotní nezávadnost. Vybrat si můžete z více než dvaceti atraktivních dekorů dřeva, mimo jiné např. dubu, kaštanu, borovice nebo ořechu. V případě zájmu vám můžeme podlahu i odborně nainstalovat.  

Základní vlastnosti a charakteristika

Zámková vinylová podlaha Ecoline Click patří mezi plovoucí podlahové krytiny a je ideální volbou pro ty, jenž chtějí kvalitní podlahu, která je tichá, příjemná na dotek a vhodná na podlahové vytápění. Podlaha se vyrábí ve Švýcarsku a hodí se především do bytových prostorů nebo do komerčních objektů s nižší zátěží. Konstrukce této zámkové vinylové podlahy je německého typu, vinylový povrch je umístěn na HDF desce a montáž se provádí pomocí zámkového spoje bez lepení.

Rozměry jedné desky jsou 1235 x 305 mm, celková tloušťka je 9,5 mm. Nášlapná užitná vrstva má tloušťku 0,40 mm a vrchní ochranná vrstva je z polyuretanu. Třída zatížení je 23, 32 a 41, díky tomu lze podlahu umístit v domácnostech i s vysokou zátěží, u komerčních prostorů ale pouze s nižším provozem. Ecoline Click patří mezi tiché podlahové krytiny, zvukové utlumení je 16dB. Ke klíčovým vlastnostem patří také antistatičnost, ekologičnost a snadná a rychlá instalace.

Největší přednosti podlah Ecoline Click

Plovoucí vinylová podlaha Ecoline Click patří k nejlepším podlahovým krytinám ve své kategorii. Jaké jsou její hlavní výhody?

  • špičková kvalita od švýcarského výrobce
  • nenáročná údržba – jak při suchém, tak i při mokrém čištění
  • zámkový systém, díky němuž je instalace rychlou a snadnou záležitostí
  • vhodnost pro podlahové topení (teplovodní i elektrické, u něj ale musí být zdroj tepla min. 35 mm pod povrchem podkladu, maximální povrchová teplota může být 27 °C)
  • podlaha je protiskluzná, má antibakteriální a antistatický povrch
  • hodí se i do domácností s dětmi nebo domácími mazlíčky
  • lze ji umístit i do pokojů s kolečkovými židlemi (mají-li kolečka pro elastické podlahy typu W)
  • vysoká odolnost vůči vlhkosti, stabilita, příjemnost na dotek, tichost
  • ekologický certifikát a emisní certifikát A+
  • není nutný zcela hladký povrch, stačí rovinatost do 3 mm

Složení vinylové podlahy Ecoline Click

Vinyl Ecoline Click se skládá z pěti vrstev. Úplně vespodu se nachází zvukově tlumící korková vrstva, která má také protitahovou a stabilizační funkci. Nad ní je jedinečný zámkový spoj Uniclic na objemově stabilní nosné HDF desce. Následuje dekorační vinylová vrstva a zcela nahoře je umístěna ochranná polyuretanová vrstva. 

Galerie

Další články:

Zavolejte nám: +420 603 279 682! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.