Kvalitní podlahy a dveře v rozsáhlé vzorkovně v Praze

Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Vydáno: 15. 02. 2012

Verte Doors – interiérové dveře budoucnosti

Verte Doors je moderní značka dveří, která je otevřena novým nápadům a kreativnímu způsobu života. Není tedy divu, že Verte Doors skvěle pasuje do nejnovějších trendů a že stále udržuje rytmus. Nabídka na trhu je stále živá, a to se odráží ve stoupající popuaritě této značky.

Dveře Verte

Verte Doors docílila nejvyšší kvality, a to nejen za pomoci svého zdravého přístupu. Vinteriérové dveře Verte Doors se vyznačují použitím nejnovějších technologických postupů a vysoce kvalitních materiálů. Mnoholetá obchodní zkušenost samozřejmě také není na škodu. Vždyť právě s ohledem na ni se firmě podařilo vytvořit moderní kolekci, která odráží současné potřeby trhu. Celá kolekce byla vytvořena tak, aby vyhovovala potřebám zákazníka, byla kvalitní a zároveň brala v potaz nutnou kompatibilitu všech částí dveří a jejich konečný estetický projev.  Díky těmto faktům jsou na trhu v nabídce kvalitní dveře s perfektním a nadčasovým designem a za přijatelné ceny. S takovou kombinací vlastností uspokojí dveře Verte i ty nejnáročnější zákazníky. A nám nezbývá nic jiného, než interiérové dveře značky Verte vřele doporučit každému, kdo se chystá pro koupi kvalitních dveří.

Inovační technologie

Je důležité upozornit na technologii obvodového pokrytí produktu. Spoj materiálu je umístěn do vnitřní části polodrážky a tím se stává pro uživatele prakticky neviditelným. Hrany dveří se díky tomuto postupu stávají odolnějšími před mechanickým poškozením a celkový estetický vzhled nabývá na bezchybnosti.

Křídla

V našem sortimentu naleznete křídla, která mají různé uložení výplně skel nebo jsou celkově různě prosklená. Dále poskytujeme možnost přizpůsobení křídel jednotlivým typům interiéru (např. křídla do koupelen, šatních prostorů, pokojů, toalet, atd.).

Moderní stylizace bezrámových křídel má dokonale zkombinované zárubně s přímou hranou a šířkou, která kryje lišty ve velikosti 8 cm. V našem sortimentu také naleznete dveře dvoukřídlé, a to i s posuvnými systémy. Ty jsou nyní velice oblíbené. Architekti je doporučují především v interiérech, kde nelze, nebo lze pouze stěží užít klasických otočných dvěří.

Galerie

Interiérové dveře Verte - plancher.cz Interiérové dveře Verte - plancher.cz

Další články:

Zavolejte nám: +420 603 279 682! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.