Kvalitní podlahy a dveře v rozsáhlé vzorkovně v Praze

Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Vydáno: 02. 04. 2012

Celomasivní dřevěné podlahy

Dřevěné podlahoviny lze rozdělit do skupin. Celomasivní a vrstvené dřevěné podlahy.

Celomasivnímmi podlahy jsou myšleny

  • podlahová prkna z měkých dřevin ( smrk, borovice ): tento druh podlah se pokládá na připravený rošt, nebo se šroubuje přímo do připraveného podkladu např. OSB desky
  • podlahy z tvrdých dřevin ( dub, jasan, buk, merbau, teak atd.): jde o klasické parket, průmyslové mozaiky, velkoformátové palubky ( např. Dubová prkna ). Tento druh podlah se lepí přímo na připravený podklad.
  • Dále se celomasivní exotické podlahy používají na venkovní terasy.

Vrstvené dřevěné podlahy ( dvouvrstvé, třívrstvé ): spodní dvě vrstvy jsou tvořeny ze smrku a vrchní vrstva je v různých dekorech tvrdých dřevin. Podlaha má zámkový spoj, ale dá se i celoplošně lepit.

Kvalitní dřevěné podlahy

Kvalitní dřevěné podlahy si stále zachovávají přízeň u mnoha spotřebitelů, a to i pře svou vyšší pořizovací cenu. Jsou nenapodobitelné svou strukturou, barvou a v interiérech dokážou vytvořit neopakovatelnou hřejivou atmosféru.

Celomasivní dřevěné podlahy

Celomasivní dřevěné podlahy jsou oblíbené pro své výborné vlastnosti.

Pokládka celomasivní podlahy je možná několika různými způsoby. Jednou z variant je lepením přímo na povrch s následnou povrchovou úpravou broušením. Tato varianta je používána nejčastěji. Podobným způsobem se pokládají například klasické parkety.

Položenou podlahu je poté možno povrchově upravit širokou škálou laku nebo olejů, případně měnit její barevné provedení mořením.

Tuto sekci nejčastěji hledáte takto: dřevěné plovoucí podlahydřevěné podlahy a venkovní terasypokládka podlahymasivní podlahy.

Galerie

Princ Parket

Další články:

Zavolejte nám: +420 603 279 682! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.