Kvalitní podlahy a dveře v rozsáhlé vzorkovně v Praze

Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Vydáno: 15. 07. 2015

Podlahy do dětských pokojů, které odolají všemu

Co se požaduje od podlahy v dětském pokoji? Opravdu hodně věcí. Aby perfektně tepelně izolovala, měla hezký a zajímavý design, byla odolná proti všemu, co se v dětském pokoji může stát (pastelky, barvičky, rozlité pití) a hlavně – aby se snadno čistila. Všechny tyto podmínky jsou splněny vinylovým a laminátovým materiálem.

Všeobecně je známo, že si děti do svých 5 let rádi hrají na podlaze. Jak znáte z vlastní zkušenosti, občas se na podlahu něco vylije, nebo něco upustí. Právě proto je potřeba, aby podlaha v dětském pokoji byla co možná nejodolnější.

Podlaha, která nestudí

Velmi zajímavou a oblíbenou novinkou na trhu s podlahami jsou vinylové podlahy Wineo Design line. Jedná se o podlahy, které jsou extrémně odolné a zdravotně nezávadné, neboť jsou z velké části vyrobeny z přírodních materiálů a bez příměsi chlóru. Samotný povrch této podlahy je velmi hřejivý, měkký a příjemný i v případě, když po ní budou děti běhat bosi. Podlaha je vysoce odolná proti vodě, stejně tak i proti vlhkosti a v žádném případě jí nijak nevadí ani přímé sluneční světlo. Pokud chytne vaše děti kreativní chvilka a na podlaze zůstanou fleky od fixek, či barevných propisek, nemusíte mít strach. Všechny tyto nepříjemné skvrny lze snadno z podlahy odstranit a to všechno běžnými čisticími prostředky, jako na jiné podlahy.

Konkrétně pro děti je určena speciální kolekce s názvem Artist, která je opatřena perleťovým vzorem a k dostání je se třemi základními motivy: džungle, moře a abeceda. Ke klasickým dekorům si můžete dále vybrat i pět obrázkových soklů. Tato krytina má tloušťku 2,5 mm a prodává se v rolích/dílcích a je ideální k pokládce typu lepení/plovoucí. Do místností o ploše 20 m2 lze podlahu položit i bez lepení.

Laminát, který je voděodolný a přirozený

Pro děti školou povinné a studenty je určen speciální druh podlah, který velmi věrohodně imituje přírodní povrch a navíc je za velmi příznivou cenu. Jeho největší výhodou je právě vodoodpudivá vrstva, kterou ocení každý praktický člověk. Nová kolekce pro rok 2015-2017 od společnosti Egger nabízí svým zákazníkům podlahy hned v několika desítkách zajímavých designů, mezi které například patří: tradiční, romantické i moderní motivy, s různými povrchovými úpravami, jednak v matu, tak i se středním leskem. Pro dívčí pokoje se perfektně hodí „romantická“ krytina, která je inspirována dubem a je navíc opatřena jemnou patinou, dále i také malými trhlinami a navíc i texturou dřeva v matném provedení. Klučičí pokoje se zase mohou těšit z podlahy z laminátu v dekoru borovicového dřeva, který je proveden ve velmi efektním designu, který se hodí k modernímu vybavení pokoje.

Galerie

WINEO PURLINE ARTIST

Další články:

Zavolejte nám: +420 603 279 682! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.