Kvalitní podlahy a dveře v rozsáhlé vzorkovně v Praze

Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Vydáno: 04. 03. 2020

Kolekce interiérových dveří Verte

Interiérové dveře pomáhají dotvořit styl interiéru a ideální je, když zvolíte takové, které jsou nejen hezké na pohled, ale také kvalitně zpracované a odolné. Pro náročné uživatele máme dvě kolekce interiérových dveří Verte od společnosti Porta, se kterými dostane prostor nový rozměr.

Kolekce dveří Porta Verte Premium

V této kolekci naleznete interiérové dveře zhotovené v rámové konstrukci o vysoké kvalitě. Nejen rámy, ale také deskové výplně tvoří plné MDF desky, které jsou velmi odolné. Varianty úprav dveří jsou dvě – polodrážková nebo bezpolodrážková. Dveře mohou být podle vaší volby doplněny o skleněné nebo panelové výplně o tloušťce 6 mm. Vertikální rám má šířku 40 mm a horizontální je silný 35 mm. Po obvodu je rám olepen, hrany jsou dostatečně chráněny proti vlhkosti a u horních hran vertikálních rámů byla zvolena metoda Touchwood.

Ke dveřím Porta Verte Premium nabízíme designové kliky Porta, které zvýrazní jedinečnost dveří. Křídla u dvoukřídlé varianty dveří si lze sestavit v libovolných rozměrech. Vybírat můžete z rozměrů 60, 70, 80, 90, nebo 100 cm. Dvoukřídlé potom v celkovém rozměru 120–200 cm.

Vyberte si dveře v odstínech od tmavě hnědé, po přírodní světle hnědé dřevo nebo zkuste nadčasové bílé interiérové dveře, které prosvětlí každou místnost. Různé provedení výplní z mléčného skla zase dodá dveřím na originalitě a luxusu.

Kolekce dveří Porta Verte Home

I tato kolekce nabízí rámovo-deskovou konstrukci v bezpolodrážkové nebo polodrážkové variantě zhotovené z MDF desek. Oproti verzi Premium je zde ale použito 4 mm silné sklo. Pro typ dveří SMART je zvolena bezpolodrážková unikátní konstrukce, která umožňuje instalaci jak pro levé, tak pravé otevírání.

Opět si můžete zvolit, jak široké dveře budete chtít a můžete si sestavit i dvoukřídlou variantu podle vašich představ. Rozměry 60, 70, 80, 90 a 100 cm pro jednokřídlou nebo 120–200 cm pro dvoukřídlou variantu nabízejí nespočet možností.

Interiérové dveře Porta Verte Home u nás najdete jak v bílé variantě, tak v několika odstínech hnědé, a to vše jako plné dveře nebo s různě tvarovaným a umístěným prosklením.

Pokud jste si vybrali z kolekce dveří Verte své nové vysněné interiérové dveře, rádi se postaráme o jejich montáž. V případě, že máte nějaké dotazy nebo byste si chtěli prohlédnout dveře naživo, sjednejte si s námi schůzku a my vám modely Verte představíme v naší pražské vzorkovně.

Galerie

Kolekce interiérových dveří Verte Kolekce interiérových dveří Verte Kolekce interiérových dveří Verte

Další články:

Zavolejte nám: +420 603 279 682! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.