Kvalitní podlahy a dveře v rozsáhlé vzorkovně v Praze

Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Vydáno: 22. 09. 2016

Dýhované interiérové dveře značky Porta – styl a elegance

Zatímco u vstupních dveří do bytu či domu je nejdůležitější především jejich odolnost a bezpečnost, u interiérových dveří hraje větší roli design, a používají se tak často jiné materiály. Nabídka dveří do interiéru je velmi bohatá a každý si tak může zvolit dveře podle svého vkusu nebo podle ostatního vybavení domácnosti. Velmi oblíbeným typem dveří jsou interiérové dýhované dveře, na něž se v tomto textu podíváme trochu podrobněji.

Dýhované interiérové dveře

Základem těchto dveří je rám, jenž se vyrábí nejčastěji z borovicového nebo smrkového dřeva. Výplň rámu pak obvykle tvoří voština nebo dutinová dřevotříska, jako nosný materiál pro dýhu se používá např. HDF hranol nebo MDF tabule. Samotná dýha se vyrábí z plátu masivního dřeva, které je ukrojeno tak, aby jeho šířka byla mezi 0,3 až 5 milimetry. Tato dýha se dá vytvořit hned třemi různými způsoby – řezáním, krájením nebo loupáním. Její výsledná struktura pak závisí i na konkrétním druhu dřeva a vzhledem k tomu, že každý strom je jedinečný, každé dýhované dveře tak vypadají trochu jinak.

Hlavní výhody dýhovaných dveří

  • krásný přírodní vzhled s přirozenou strukturou dřeva
  • nižší cena než u masivních dřevěných dveří
  • velký výběr z mnoha různých provedení
  • široké možnosti využití v domácnostech i komerčních objektech

Hlavní nevýhody dýhovaných dveří

  • menší odolnost vůči vlhkosti, nejsou tak vhodné třeba do koupelny (Toto doporučení platí, pokud jsou dýhované dveře bez dodatečné ochrany proti vlhkosti.)
  • vyšší náchylnost na sluneční paprsky, dveře tak mohou po delší době blednout (Chcete-li se této nepříjemnosti vyhnout, je potřeba vybrat si dýhované dveře s patřičnou povrchovou úpravou - obvykle se jedná o namoření ekologickým lakem a následné tvrzení UV technologií.)
  • větší riziko poškození, dveře nejsou tak odolné, jako např. laminátové

Nevýhod se nebojte, dnes už je technologie výroby na takové úrovni, že seženete dýhované dveře i s nadstandartní odolností.

Dýhované interiérové dveře Porta

Pokud o dýhovaných dveřích uvažujete, rádi bychom Vám doporučili jednu značku, která patří v této oblasti k těm nejlepším. Dýhované interiérové dveře Porta patří mezi absolutní špičku, a to i díky spolupráci jejich výrobce s nejlepšími dodavateli kvalitních přírodních dýh. Uspokojí tak i nejnáročnější zákazníky, kteří požadují kvalitu bez jakýchkoliv kompromisů. Interiérové dýhované dveře Porta mají pevnou a naprosto stabilní konstrukci, u které je nulové riziko deformace. Svrchní část je pokryta kvalitní dýhou, která je u některých kolekcí ošetřena speciální povrchovou úpravou.

Aktuálně nabízí společnost Porta 11 kolekcí, které jsou rozděleny do dvou základních skupin:

  • Kolekce dveří Porta Standard – jedná se o dveře s přírodní dýhou, která je vždy jedinečná a na jejím povrchu tak mohou být různé přírodní kresby, apod. Každé dveře jsou originál a charakter dýhy je vždy unikátní. Do skupiny Standard patří kolekce Porta Classic, Madrid, Toledo, Sevilla a Cordoba.
  • Kolekce dveří Porta Select – kvalitnější, luxusní kolekce dýhovaných interiérových dveří. Používají se zde pečlivě vybrané a připravené dýhy, u nichž se opakuje barva i kresba dřeva. Díky speciální povrchové úpravě patří dveře ze skupiny Porta Select mezi nejkvalitnější na trhu a vyhoví i náročným klientům. Do skupiny Select řadíme kolekce Nova Natura, Natura Styl, Natura Space, Natura Line, Natura Trend a Natura Koncept.

U každé jednotlivé kolekce je samozřejmě na výběr množství různých variant, dveře lze navíc objednat za stejnou cenu i jako posuvné.

Kde se interiérové dýhované dveře Porta dají objednat?

Nebudeme vám nic diktovat, obrátit se můžete na kohokoliv. Společností zabývajících se prodejem a instalací interiérových dveří je v naší kotlině mnoho. Za ostatní se však nemůžeme zaručit. Za nás ano.

Pokud tedy nechcete zbytečně riskovat, obraťte se na naši společnost. Za zkoušku nic nedáte. A pevně doufáme, že se přidáte k zástupu našich spokojených klientů. Uděláme pro to všechno.

Pomůžeme s výběrem, se vším poradíme a v případě zájmu dveře i nainstalujeme.

Naše společnost Plancher, se specializuje na kvalitní podlahy a dveře, zajišťuje také odborné pokládky podlah, montáže dveří a další služby. Více informací o sortimentu a službách najdete zde na našich stránkách vždy v dané kategorii, kompletní nabídka interiérových dveří značky Porta je pak k dispozici pod odkazem zde: Dveře Porta

Vzorky dveří si pak můžete po telefonické domluvě prohlédnout na vlastní oči v naší podnikové prodejně na adrese Praha 9 – Zobrazit celou adresu. Vzorky si také můžete nechat přivézt ukázat přímo k Vám domu.

Snažíme se poskytnout klientům takový servis, aby bylo narušení jejich životního prostoru minimální.

Galerie

Dýhované interiérové dveře Porta Natura Styl - www.plancher.cz Dýhované interiérové dveře Porta Malaga - www.plancher.cz Dýhované interiérové dveře Porta Clasic - www.plancher.cz Dýhované interiérové dveře Porta Toledo/Sevila- www.plancher.cz Dýhované interiérové dveře Porta Natura - www.plancher.cz Dýhované interiérové dveře Porta Natura Trend - www.plancher.cz Dýhované interiérové dveře Porta Madrid/Cordoba - www.plancher.cz Dýhované interiérové dveře Porta Koncept - www.plancher.cz Dýhované interiérové dveře Porta Impress - www.plancher.cz Dýhované interiérové dveře Porta Natura Line - www.plancher.cz Dýhované interiérové dveře Porta Natura Trend - www.plancher.cz Dveře Porta Concept Dveře Porta Concept Dveře Porta Concept Dveře Porta Concept

Další články:

Zavolejte nám: +420 603 279 682! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.