Kvalitní podlahy a dveře v rozsáhlé vzorkovně v Praze

Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Vydáno: 20. 02. 2012

Technické informace dveří Vasco

Unikátní vzhled, barva a struktura interiérových dveří Vasco Doors je docílena použitím inovativních technologií. Dveře i zárubně díky této technologii mohou být potažené laminátem nebo fólií jedním tahem, bez zbytečných lepených spojů. Vasco Doors jsou díky tomu vizuálně přitažlivější a snadněji se udržují – jejich povrch je totiž zcela hladký. Sami si můžete vybrat, zda se Vám víc líbí svislý nebo vodorovný směr let – samozřejmě bez jakéhokoli příplatku.

Pro zvýšení bezpečnosti jsou hrany dveří zaoblené, díky čemuž mají dveře vyšší odolnost proti odštípnutí nebo poranění. Pokud si vyberete model, ve kterém jsou skleněné průhledy, jistě Vás potěší, že do interiérových dveří Vasco Doors se zásadně používá tvrzené bezpečnostní sklo ESG, které může být dle přání zákazníka broušené nebo mléčné.

Interiérové dveře Vasco Doors lze pořídit v několika variantách – jednokřídlé nebo dvoukřídlé otočné a jednokřídlé nebo dvoukřídlé posuvné. Posuvné dveře se vyrábějí v rozměrech, které odpovídají stavebním pouzdrům Eclisse či JAP. Dveře je ale zároveň možné připevnit pomocí posuvného systému, který obsahuje garnýž, kolejnici, dorazový hranol a příslušenství. Bez náročných stavebních úprav je pak snadno můžete zavěsit na zeď.

Dveře Vasco Doors se nabízejí ve dvou základních typech – dveře s vysokou odolností s rámem z masivního dřeva v kombinaci s MDF materiálem, který je potažený CPL laminátem anebo jako dveře se standardní odolností s rámem z MDF materiálu, který je potažený dekorativní fólií.  První druh je vhodný pro použití v extrémně vytížených prostorech, jakými jsou nemocnice, školy nebo hotely, druhý typ najde své využití v rodinných domech, v bytech nebo v kancelářích.

Dveře od společnosti Vasco vynikají svou bytelností. Mají kvalitně zpracovaný rám, který tvoří kostru dveří. Masiv v kombinaci s MDF deskou tvoří u tohoto typu dveří nejpevnější kostru na trhu. Díky tomuto extra pevnému rámu mají interiérové dveře Vasco Doors několikanásobně delší životnost oproti dveřím od jiných výrobců, kteří používají dřevotřísku nebo papírovou voštinu.

Interiérové dveře Vasco Doors dodáváme se třemi kusy stříbrných pantů a zámkem dle výběru klienta – nabízejí se varianty klíč, WC nebo FAB.

> Nabídka interiérových dveří Vasco Doors <

Galerie

vasco-doors-ventura-3 vasco-doors-santiago-7 vasco-doors-madera-1 vasco-doors-braga-7

Další články:

Zavolejte nám: +420 603 279 682! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.