Kvalitní podlahy a dveře v rozsáhlé vzorkovně v Praze

Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Vydáno: 30. 05. 2020

Dvoukřídlé dveře jsou skvělou a elegantní alternativou k těm klasickým

Při výběru vhodných dveří do interiéru záleží na celé řadě okolností – většinou si ale lidé volí klasický, standardní typ dveří. Zajímavou alternativou nejen do domácnosti, ale i do veřejných prostor, jsou dvoukřídlé dveře. Z jakých druhů a materiálů si lze vybrat a v čem spočívají jejich výhody?

>> Nabídka dvoukřídlých dveří

>> Odborná montáž dveří

Jaké typy dvoukřídlých dveří rozlišujeme?

Rozlišujeme celkem čtyři základní druhy dvoukřídlých dveří. Jedná se o:

-        otočné (klasický a nejčastější typ dveří, nejsou ale vhodné do malých prostorů – zabírají totiž hodně místa)

-        kyvné (tzv. lítačky – jsou běžné např. v nemocnicích, ale používají se i v restauracích a jiných komerčních prostorách. Hodí se ale i do domácího prostředí, kde jsou zajímavou alternativou vůči klasice)

-        skládací (ideální tam, kde je málo prostoru – do menších místností apod. Na instalaci si ale určitě sjednejte profesionály, montáž těchto dveří je náročnější.)

-        posuvné (asi ideální typ dvoukřídlých dveří – posuvné dveře jsou totiž mimořádně praktické a snadno se s nimi manipuluje. Dají se pořídit jak ve variantě, kdy se posouvají podél zdi, tak i ve variantě, kdy se zasouvají do pouzdra.)

Na výběr je několik druhů materiálu

Pokud už máte vybraný typ dveří, je čas zvolit si z jakého materiálu by měl být jejich povrch. U dvoukřídlých dveří se nejčastěji jedná o laminát, dýhu, folii nebo lak. Každá varianta má svoje pro i proti, např. do prostředí, kde je velký ruch je lepší laminát, naopak folie se hodí spíše tam, kde dveře nebudou tolik vytížené. Dobré je ale také sladit barvu a design dveří s okolním prostředím.

Vyberte si dvoukřídlé dveře z naší pestré nabídky

Budete-li mít o koupi dvoukřídlých dveří zájem, určitě si vyberete z naší rozsáhlé nabídky. Nabízíme výhradně špičkové interiérové dveře od předních výrobců (např. Porta Doors nebo Erkado), takže se můžete 100% spolehnout na jejich výjimečnou kvalitu. Rádi vám poradíme s jejich výběrem. Kontaktovat nás můžete telefonicky, mailem i online, po domluvě vám rádi umožníme návštěvu v pražské vzorkovně.

Galerie

Plancher Plancher Plancher

Další články:

Zavolejte nám: +420 603 279 682! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.