Kvalitní podlahy a dveře v rozsáhlé vzorkovně v Praze

Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Vydáno: 30. 05. 2020

Vinylové podlahy FatraClick – novinka pro rok 2020

Není žádným tajemstvím, že vinylové podlahy patří v posledních letech k těm úplně nejoblíbenějším. Pokud o této krytině uvažujete, mohla (a měla!) by vás zajímat zbrusu nová kolekce FatraClick, se kterou se pro rok 2020 vytasil tradiční český výrobce Fatrafloor. Kolekce čítá celkem 20 osobitých dekorů, kdy 15 zcela nových vzorů doplňují osvědčené kousky z předchozí řady.

Nové dekory imitující kámen i populární dřevo

Oproti předchozí kolekci jsou nyní vinylové podlahy FatraClick k dostání v nových dekorech imitujících kámen, konkrétně břidlici. Vedle imitací kamene Silica light, Silica middle nebo třeba Silica dark si však na své přijdou i milovníci dřevěných imitací. Z předchozí řady zůstaly v nabídce 4 variace dubu – cer hnědý, letní, toskánský a cappuccino – a Kaštan bělený. Imitace všech vzorů je propracovaná do sebemenšího detailu a lamela působí dřevěným nebo kamenným dojmem nejen na pohled, ale také na dotyk.

Světlejší tóny jako reakce na současný trend

Změnou je také přesun barevné škály dekorů směrem k světlejším tónům, jejichž oblíbenost strmě narůstá. Světlé dekory totiž opticky zvětšují prostor, a i v menších nebo tmavších místnostech tak působí lukrativně. V nabídce však zůstávají i tmavší vzory, takže si na své dle vlastních preferencí přijde opravdu úplně každý.

K dostání ve dvou rozměrech

Vinylové podlahy FatraClick jsou k dostání nově ve dvou rozměrech. Dekory imitující kámen se prodávají v rozměru lamely 915 x 305 mm a lamely s dekorem imitujícím dřevo v doposud jediném, standardním rozměru 1235 x 230 mm. V obou případech činí celková tloušťka lamely 9,5 mm, z nichž 0,40 mm tvoří tloušťka nášlapné vrstvy.

Snadná montáž, kterou zvládne i šikovný domácí kutil

Jednou z hlavních domén exkluzivně vypadajících vinylových podlah FatraClick je rychlá a snadná pokládka bez nutnosti lepení, kterou pomocí zámkových spojů zvládne i šikovný domácí kutil. Patentovaný zámkový systém Uniclick je totiž velmi intuitivní a bytelný, což zaručuje dlouhou životnost a celistvost podlahy.

V čem kolekce FatraClick dále vyniká?

Co se využití týče, podlahy FatraClick jsou šité na míru domácnostem, kancelářím i dalším komerčním prostorám a v neposlední řadě i objektům typu škol nebo školek. Jsou totiž protiskluzné, vysoce odolné proti bakteriím i poškození a vhodné pro kolečkové židle.

Vedle dokonalého designu a výše jmenovaných předností u podlah FatraClick dále oceníte zejména:

  • vhodnost pro podlahové topení,
  • stálobarevnost,
  • skvělou zvukovou izolaci,
  • garanci 10 let.

 

> Nabídka dekorů FatraClick 2020 <

Galerie

22 - 1024x683 Dub - Latte - 6 - scaled - e1583313898921 Dub - lvov - 1024x576 Kastan - beleny - scaled - e1583313910747 Plancher

Další články:

Zavolejte nám: +420 603 279 682! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.