Kvalitní podlahy a dveře v rozsáhlé vzorkovně v Praze

Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Vydáno: 03. 06. 2013

PVC podlaha už dávno není obyčejná a nudná

Našim zákazníkům nabízíme nejen klasické plovoucí podlahy, ale také další podlahové krytiny, jako jsou vinylové podlahy.

Sami zvažte, jaká podlahová krytina je pro Vás ta ideální. Na této stránce přinášíme popis vlastností podlahových krytin linoleum (PVC) a marmoleum.

Linoleum - PVC

Podlahová krytina z PVC už dávno není obyčejná a nudná. Výrobci linoleí ušli dlouhou cestu a v současné době je na trhu linoleum v mnoha různých provedeních. Zapomeňte tedy na univerzální kusy, které byste po druhé polovině 20. století našli v celé řadě panelových domů, ve školách i kancelářích. Navštivte naší vzorkovnu v Praze a prohlédněte si námi nabízené dekory. Vzorkovnu je možné navštívit pouze po telefonické domluvě na adrese Praha 9 – Zobrazit celou adresu. Tak jako u ostatních podlahových krytin i zde se snažíme udržet ceny na rozumné hranici a zároveň klientům poskytnout nadstandardní servis. 

Linoleum - výroba

Syntetické linoleum se vyrábí z umělého materiálu, kterým je měkčené PVC neboli polyvinylchlorid. Jeho velkou výhodou jsou kromě nízkých pořizovacích nákladů i trvanlivost, to, že snese i vysokou míru zátěže a při správné údržbě vám poslouží i celé desítky let. Snadno se udržuje běžně dostupnými mycími prostředky a lze je omývat vodou nebo desinfekčními přípravky. Je vhodné pro lidi trpící alergiemi.

PVC podlahy jsou bezpečné

PVC podlahy jsou bezpečné, protože se samy od sebe nevznítí ani nepodněcují šíření ohně při případném požáru. Pokud si pořídíte linoleum, ocení to i vaši sousedi, protože tento materiál má výborné zvukové i izolační vlastnosti. Je to materiál pevný, ale zároveň pružný na došlap a zdravotně nezávadný. Vždy záleží na tom, do jakých prostor si linoleum pořizujete, protože na trhu jsou k dostání i skutečně tvrdé povrchy určené do velmi zatěžovaných prostor. Linoleum se při správné pokládce ani dlouhodobým používáním nedeformuje a je barevně stálé. Zároveň se jedná o materiál, který je teplý na dotek.

PVC podlahy jsou levnější

Ve srovnání s cenami podlah z přírodních materiálů jsou PVC podlahy podstatně levnější a pokládka je nepoměrně rychlejší. Můžete vybírat z bohaté nabídky barevných odstínů a rozmanitých vzorů, které připomínají například kámen, dlažbu, dřevěný povrch, mozaiku a další.

Galerie

PVC podlaha Gerflor westwood-brown PVC podlaha Greenline - plancher.cz

Další články:

Zavolejte nám: +420 603 279 682! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.