Kvalitní podlahy a dveře v rozsáhlé vzorkovně v Praze

Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Vydáno: 26. 11. 2014

PVC podlahy s textilní podložkou Gerflor Texline

PVC podlahy Gerflor Texline je nejrozšířenější řadou podlahových krytin Gerflor. Texline je hlavní řadou PVC podlahových krytin s unikátní textilní podložkou. Nabízí dobrou odolnost a širokou škálu těch nejpopulárnějších dekorů, které se dají kombinovat s většinou nábytku a interiérových doplňků. Užitná třída této podlahy značí, že je dostatečně odolná pro použití ve všech bytových prostorách s nízkou zátěží. Aby toho nebylo málo, je vyrobena unikátní patentovanou technologií, díky které jsou PVC podlahy Gerflor, v porovnání s jakoukoliv jinou PVC podlahovou krytinou, nejméně citlivé na nerovnosti podkladu. Jedná se o zdravotně nezávadnou a ekologicky šetrnou podlahovou krytinu. Vysokou kvalitou těchto podlah je 15 letá záruka.

Složení podlahové krytiny Gerflor Texline

Unikátní vlastnosti těchto PVC podlah jsou dány jejich jedinečnou konstrukcí. Nášlapná vrstva je velice odolná, to garantuje 0,3 mm silná ochranná vrstva Pureclean.  Pod dekorativní pěnou, která určuje vzhled, se nachází jedinečná, tvarově stálá, vrstva skelného vlákna, která dodává rovinatost povrchu, i když není položena na hladkém povrchu. Podkladová pěna dodává podlaze její měkkost. Krytina je navíc obohacena o vodovzdornou a protiplísňovou textilní vrstvu.

Výhody PVC podlahy s textilní podložkou Gerflor Texline

PVC podlaha Gerflor Texline je výjimečně odolná, voděodolná, antibakteriální, tlumící zvuk a příjemná na dotyk. Také Vás potěší její snadná údržba a jednoduchá pokládka.

Galerie

PVC podlahy s textilní podložkou Gerflor Texline PVC podlahy s textilní podložkou Gerflor Texline PVC Gerflor Texline PVC Gerflor Texline PVC Gerflor Texline

Další články:

Zavolejte nám: +420 603 279 682! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.