Kvalitní podlahy a dveře v rozsáhlé vzorkovně v Praze

Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Vydáno: 29. 06. 2012

Vinylové podlahy Gerflor Creation

Proč zvolit právě vinylové podlahy Gerflor?

Koupě vinylové podlahy rozhodně není krokem do neznáma, vinylové podlahy Gerflor nejsou žádným nováčkem na trhu, jejich kvalita je tak doložena nespočtem spokojených zákazníků. Vinylové podlahy velice věrně kopírují přírodní struktury dřeva, kamene či dlažby. Od originálních materiálů jsou vinylové podlahy Gerflor na první pohled téměř nerozeznatelné, oproti přírodním materiálům jsou však pořizovací náklady mnohem nižší. Jednotlivé vinylové dílce jsou navíc zvýrazněny stylovým spárováním.

Kromě estetických předností disponují vinylové podlahy Gerflor i mnoha skvělými praktickými vlastnostmi. Při správné pokládce disponují velice dlouhou životností, mimo to jsou velice odolné vůči vlhkosti, vodě a mechanickému poškození. Další výhodou je možnost použití podlahového vytápění. Samozřejmostí je i jednoduchá údržba, jejich povrch je totiž ošetřen povrchovou úpravou PUR, která podlahu chrání a Vám zajistí jednoduché čištění.

Zmínit je třeba také to, že vinylové podlahy Gerflor jsou vyrobeny ekologicky šetrnými výrobními procesy. Při jejich výrobě tak nejsou použity žádné zdravotně závadné látky jako těžké kovy, škodlivá změkčovadla, rozpouštědla, formaldehydy a další nebezpečné látky. Vinylové podlahy Gerflor Creation Classic 30 a Creation Classic 55 jsou proto vhodné i pro rodiny s dětmi.

Pojďme si tedy ještě jednou ve stručnosti shrnout přednosti lepených vinylových podlah Gerflor:

  • Skvělý vzhled
  • Dlouhá životnost
  • Vysoká odolnost
  • Snadná údržba
  • Ekologicky šetrné a zdravotně nezávadné materiály

O společnosti Gerflor

Gerflor je společnost francouzského původu, jejíž jméno je především v oborech jako stavebnictví, sport, doprava a bydlení spojeno se zkušeností a vysokou kvalitou. Gerflor je sice špičkou na poli produkce a distribuce doplňků, stejně tak dobře si nicméně vede i v rovině obchodu a prodeje. Jen málo společností se může chlubit tím, že 7 z 10 produktových řad se prodá během prvních tří let.

Stejně jako každá úspěšná společnost i Gerflor investuje do výzkumu s cílem zdokonalit své produkty nejen, co se týče nových motivů a lepších užitných vlastností, Gerflor je také znám jako společnost bojující proti škodlivým látkám ve vinylových podlahách. Podlahy Gerflor splňují veškeré Evropské ekologické normy, přitom emise nebezpečných látek jsou výrazně pod povolenou horní hranicí. Společnost Gerflor se může chlubit splněním požadavku ISO 14001, který splnilo méně než 50% výrobců v Evropě. Gerflor samozřejmě smýšlí i do budoucna a zavazuje se ke snížení dopadu výroby na životní prostředí. Další bod demonstrující ekologické smýšlení společnosti je fakt, že téměř 100% výrobků Gerflor lze recyklovat.

Vinylové podlahy Gerflor Creation 30

Zdokonalená kolekce celoplošně lepených vinylových dílců Gerflor Creation 30 vychází ze starší kolekce podlah Artline. Vinylové podlahy Gerflor Creation nabízejí řadu unikátních motivů zaměřujících se především na dřevo, k dispozici jsou však i motivy kamene s V4 spárou pro zvýraznění vzhledu podlahy. Vzorník čítá 43 dekorů s 6 rozdílnými strukturami povrchu. Vybrat si můžete z 6 rozměrů lamel.

Vinylové podlahy Gerflor Creation jsou s užitnou třídou 23/31 určeny především pro využití do sféry rezidenčního bydlení, lze je však použít i v méně namáhaných komerčních prostor. Díky UV tvrzené PUR + povrchové úpravě je zajištěna jednodušší údržba a snadné čištění podlah bez nutnosti používat speciální ochranné emulze. Vysokou kvalitu a dlouhou životnost podlah demonstruje také záruka 12 let na využití v bytových prostorech.

Vinylové podlahy Gerflor Creation 55

Zdokonalená kolekce celoplošně lepených vinylových dílců Gerflor Creation 55 vychází ze starší kolekce podlah Insight. Podlaha je mimořádně odolná díky své tuhé konstrukci s výškou podlahy 2,5 mm.

Vinylové podlahy Gerflor Creation 55 jsou s užitnou třídou 33/42 určeny i do semi-contract prostor. Podlahy jsou vhodné prakticky do všech místností, instalace je možná i do kuchyní či koupelen. Jednotlivé dílce podlahy vybavené 0,55 mm silnou transparentní nášlapnou vrstvou se speciální ochrannou úpravou PUR + jsou atraktivně odděleny zkosenými hranami. Kolekce vinylových podlah Gerflor Creation 55 čítá motivy dřeva a kamene. Celkem 47 dřevěných imitací, přičemž celkově lze vybírat z 6 různých struktur a 9 rozměrů lamel.

Galerie

Vinylové podlahy Gerflor Vinylové podlahy Gerflor Creation 30 Vinylové podlahy Gerflor Creation 55 Vinylové podlahy Gerflor Creation 55 - dekory Vinylové podlahy Gerflor Creation 30 - dekory Vinylové podlahy Gerflor Creation - struktury povrchu Vinylové podlahy Gerflor Creation 30 Vinylové podlahy Gerflor Creation 30 Vinylové podlahy Gerflor Creation 55 Vinylové podlahy Gerflor Creation 55

Další články:

Zavolejte nám: +420 603 279 682! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.