Kvalitní podlahy a dveře v rozsáhlé vzorkovně v Praze

Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Vydáno: 16. 12. 2014

PVC podlahy s textilní podložkou Gerflor Home Comfort

Charakteristika PVC podlahy Gerflor Home Comfort

15ti-letá záruka zaručuje opravdovou kvalitu.

"Lákavá nabídka" pro zákazníka se nabízí už v samotném názvu podlahy - COMFORT. Ano, je to tak. Cílem této PVC podlahy s textilní podložkou Gerflor Home Comfort je opravdu zajistit nejvyšší komfort a pohodlí. Je brán ohled na nejčastější požadavky domácností - redukce hluku, kročejový útlum, dobrá akumulace tepla, snadná údržba, odolnost, životnost a pohodlí při chůzi. Právě kvůli tomu je vytvořena speciální zesílená textilní podložka Fiber Glass, aby mohla, společně se speciální transparentní úpravou povrchu Pure Clean, nabídnout ještě víc možností k Vašemu úplnému komfortu. Celková tloušťka materiálu je 4mm a to u tohoto typu je maximum, co může být. Máte tu jedinečnou a unikátní patentovou technologii textilní podložky GERFLOR, která jako jediná na trhu dokáže sama spolehlivě vyrovnat drobné nedokonalosti povrchu.

Tyto podlahy jsou v kategorii bytových podlahových krytin. Vysoká odolnost s pestrou paletou dekorů Vás jistě ohromí. Užitná třída 23/31 dává jasně najevo, že je dostatečně odolná pro použití v domácnostech, kde se stále něco děje (obývací pokoj, vstupní hala), ale také pro prostory méně zatěžované (kanceláře, hotelové pokoje).

Povrchová úprava Pure Clean - nová generace. Polyuretanová glazura vytváří perfektní lak, který odolává nečistotám, bakteriím a také vlivům denního opotřebení. Dodává přirozený lesk PVC a podtrhuje dokonalou imitaci povrchu podlah v mnohem realističtějším vzhledu.

Hlavní výhody: jednoduchá pokládka, tloušťka a stabilita, bez nutnosti lepení, jemnost a pohodlnost při chození, tichá a teplá podlaha

Galerie

PVC podlahy s textilní podložkou Gerflor Home Comfort Složení PVC podlahy s textilní podložkou Gerflor Home Comfort

Další články:

Zavolejte nám: +420 603 279 682! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.