Kvalitní podlahy a dveře v rozsáhlé vzorkovně v Praze

Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Vydáno: 01. 03. 2012

Dřevěné podlahy jsou velmi žádané

Dřevo je velmi žádaným druhem podlahové krytiny, a to především díky množství kladných vlastností a stylovému vzhledu, se kterým váš interiér získá impozantní vzhled a dojem luxusu.

Mezi další výhody dřevěné podlahy patří dlouhá životnost a dobrá izolace tepla. Představují ekologický materiál a jejich přírodní vzezření dává obytným budovám ten správný šmrnc. Dostatečná elasticita dřeva zajišťuje pohodlnou chůzi a také výraznou regulaci hluku.

Jako nevýhody se mohou jevit vyšší cena a omezené možnosti využití – v průmyslových nebo administrativních budovách rozhodně nedosáhnete kýženého elegantního efektu

Vybírejte z naší široké nabídky produktů, které jsou rozděleny do několika typů, jako jsou:

·         Parkety – Zajišťují velmi příjemný pohyb i samotnou chůzi. Stejně jako ostatní dřevěné podlahy mají dlouhou životnost a díky naší bohaté nabídce si každý zákazník vybere jedinečný vzhled. Samozřejmostí je jednoduchá a rychlá údržba. Mezi nejoblíbenější dřeviny patří dub a jasan.

·         Průmyslové mozaiky – Dřevěná mozaika se vyznačuje dokonalou stabilitou. Průmyslová mozaika je tvořena úzkými díly a velmi výrazně tak reguluje sesychání podlahy. Tyto požadavky dokonale splňují dub, jasan, teaková dřeva, merbau.

·         Podlahová prkna – Dřevěná podlaha z prken je ideální i do více zatížených interiéru a díky jejich vysoké odolnosti a trvanlivosti vám podlahová prkna vydrží velmi dlouhou dobu (dub).

·         Dvouvrstvé dřevěné podlahy – Díky své konstrukci se skvěle hodí pro podlahové vytápění. Vysoce kvalitní dílenské zpracování zajistí dokonalou stabilitu i při nestandardních přírodních podmínkách. Spodní nosná část je vysoce odolná a umožňuje celkovou stabilitu podlahy, zatímco horní část je nášlapná a může být tvořena z nejrůznějších druhů dřevin. Díky tomu získáváte jistou volnost při výběru a rovněž v naší nabídce najdete širokou škálu nejrůznějších dřevin. Nabízíme javor, dub avantgard, jasan, třešeň, iroko, doussie, ořech nebo merbau.

·         Exotické dřeviny – Optimálně oživí každý interiér a jejich vzhled dodá originalitu každému příbytku. Díky vysoké odolnosti a tvrdosti získáte jedinečnou kvalitu a kousek exotiky si budete moci vychutnat přímo u vás doma. Z exotických dřevin u nás naleznete iroko, merbau nebo teak.

·         Venkovní terasy – Pro dřevěné podlahy v exteriéru využíváme vysoce kvalitní dřevo, zejména pak tropické dřeviny, které jsou díky svým vlastnostem výborným materiálem pro venkovní klimatické podmínky (například teak).

Galerie

Další články:

Zavolejte nám: +420 603 279 682! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.