Kvalitní podlahy a dveře v rozsáhlé vzorkovně v Praze

Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Vydáno: 02. 03. 2012

PVC podlahy

PVC podlahy jsou vnímány jako levnější varianta za linoleum a u zákazníků se těší velké oblibě. Kromě dostupné ceny totiž nabízejí také vysokou odolnost (oproti vlhkosti) a v důsledku toho rovněž dlouhou životnost. Dále u nich oceníte jejich snadnou údržbu a pružný povrch. Oproti tradičnímu dřevu reprezentuje PVC podlaha moderní životní styl bez kompromisů v oblasti údržby nebo čistoty. Díky svému složení ze syntetického polyvinylchloridu nabízejí podlahy z PVC velmi bohatou a nápaditou nabídku barev a dekorů, takže si můžete vytvořit designový interiér přesně podle vlastních představ.

Z hlediska rozdělení můžeme vyčlenit 2 druhy PVC podlah:

·         Měkčené PVC podlahy – Velmi blízká napodobenina dřeva, kamene, nebo dokonce dlažby. Vyznačují se rovněž výjimečnými protiskluzovými a antistatickými vlastnostmi.

·         Tvrzené PVC podlahy – Tento druh PVC podlah je velmi elastický a vysoce odolný. Díky tomu může sloužit takřka v každé místnosti, a to i v těch se zvýšenou vlhkostí, jako například kuchyně, koupelny, dále také administrativní a komerční budovy.

Vyberte si PVC podlahy z bohaté nabídky výrobců Gerflor, Greenline, Merkur, Tarkett nebo Whiteline.

Galerie

Další články:

Zavolejte nám: +420 603 279 682! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.