Kvalitní podlahy a dveře v rozsáhlé vzorkovně v Praze

Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Vydáno: 22. 02. 2012

Dýhované dveře jsou vhodnou volbou pro všechny, kdo ocení přirozenou texturu dřeva

Dýhované dveře jsou vhodnou volbou pro všechny, kdo ocení přirozenou texturu dřeva. Dveře z dýhy mají dlouhou životnost a nabízejí množství kladů. Dýha se získává pomocí řezání dřeva na pláty. Každé dýhované dveře jsou originální a jejich dřevo má neporušenou kresbu. Stejně jako dveře z masívu přinášejí dýhované dveře Vašemu domovu kouzlo přírody a celý interiér příjemně zútulní.

Dveře s dýhovaným povrchem jsou cenově příznivější, než dveře z masívu. Dřevotřískové desky, které se na dveře aplikují, mohou mít různou tloušťku. To se následně odráží na finální ceně dýhovaných dveří. Deska z dřevotřísky se aplikuje na nosný materiál. Tím může být MDF tabule nebo HDF hranol. Takto zpracované interiérové dveře nabízejí dostatečnou odolnost i při případném neopatrném zacházení.

Různorodost a originalita

Pokud jste milovníky neunifikovaného a jedinečného, jsou pro Vaši domácnost dýhované interiérové dveře tou pravou volbou. Každé dveře jsou naprosto jedinečné. Přírodní vzor dřeva, který dýha nabízí, se nikdy neopakuje. V tom je rozdíl oproti například laminátovým nebo foliovaným dveřím. Dýhované dveře nabízíme v rozmanitých vzorech a provedeních. Liší se samozřejmě i v barevnosti. Pokud je pro Vás důležitá ekologická šetrnost a snažíte se zmírnit dopady na životní prostředí, oceníte i další výhodu dýhovaných dveří. K jejich výrobě se využívá podstatně menší množství dřeva, než je tomu u masivních dveří. Volbou dveří z dýhy tak šetříte lesy.

V našem sortimentu naleznete oblíbené dýhované dveře od celosvětově uznávané společnosti Porta Doors. Jejich prémiové kolekce jsou Natura: Natura Impress, Koncept, Trend, Space, Styl, Line a Nova. V nabídce máme i interiérové dýhované dveře Porta Classic, Malaga, Madrid, Cordoba, Toledo a Sevila. Vybrat si můžete jednokřídlové nebo dvoukřídlové varianty.

Galerie

Další články:

Zavolejte nám: +420 603 279 682! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.