Ochrana osobních údajů

Zpracovávání osobních údajů

Společnost Plancher s.r.o., se sídlem Kubelíkova 1224/42, Žižkov, 130 00 Praha 3, zapsaná v OR na Městském soudu v Praze, pod spisovou značkou C 108261, IČ 27259587, zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefonní číslo
  • další informace uvedené v poptávkovém formuláři (např. text poptávky)

Správce osobních údajů

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem Plancher s.r.o., se sídlem Kubelíkova 1224/42, Žižkov, 130 00 Praha 3, zapsaná v OR na Městském soudu v Praze, pod spisovou značkou C 108261, IČ 27259587. Osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i další zpracovatelé, například poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Důvody ke zpracování osobních údajů

Uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz, případně k uskutečnění a dokončení objednávky v e-shopu. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou Správcem zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a Správcem, nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Cookies

Na tomto webu využíváme také cookies. Podrobné informace o využívání cookies na tomto webu naleznete na stránce http://www.plancher.cz/cookies.

Dle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy společných správců nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.
Podlahy a dveře Plancher
Plancher - nej řemeslníci
zobrazit všechny reference >

Na naše reference jsme hrdí:

17.07. 2014 | Dodání a montáž interierových dveří
Jitka Vomáčková: Jednání s panem Ing. Kelbichem bylo bezproblémové, všechny dohody dodrženy, zaměstnanci také provedli skvělou práci. Všem doporučuji. Jitka Vomáčková
Zobrazit detail reference >

26.11. 2014 | Dodání a pokládka vinylové podlahy
pan Kunc: Konečný dojem dle mého očekávání dohodnutý termín i cena byla přesně dodržena, komunikace s dodavatelem na jedničku.Příště zvolím opět spolupráci s touto firmou.
Zobrazit detail reference >

11.12. 2013 | Dodání a montáž interierových dveří - Verte Doors
Klient: Naprostá spokojenost,seriozní jednání, rychlé dodání a výborně odvedená práce
Zobrazit detail reference >

Plancher - mapa

Plancher, s.r.o.
Lovosická 439/42, 190 00 Praha 9
IČO: 272 59 587
info@plancher.cz , +420 603 279 682
GPS: 50°7'39.676"N, 14°29'16.990"E
Zobrazit na Google Maps