Kvalitní podlahy a dveře v rozsáhlé vzorkovně v Praze

Zavolejte nám: +420 603 279 682 ! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.

Vydáno: 23. 09. 2016

Obložka kovové zárubně Porta RENOVA

Potřebujete nutně renovaci kovových zárubní, ale nechce se Vám je kvůli tomu bourat? Pak pro Vás máme dobrou zprávu – na českém trhu se objevil zcela nový produkt, díky kterému už se nemusejí bourat zárubně, ale stačí je místo toho obložit speciálním materiálem. Ten se jmenuje Porta RENOVA a vyrábí jej společnost Porta Doors – přední výrobce kvalitních dveří.

> NABÍDKA DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ PORTA DOORS

> MONTÁŽ DVEŘÍ A ZÁRUBNÍ PORTA DOORS

Samotná práce spočívá v tom, že se nainstalují nosníky a zaklápěcí lišty, jež kopírují tvar zárubně a umožňují dodržet co největší vstupní otvor. Po instalaci obkladu se šířka vstupního otvoru dveří zmenší pouze o 33mm, nové zárubně jsou navíc opatřeny speciálním těsněním, které zaručuje měkké dovření Vašich dveří.

Nový produkt je navíc vhodný nejen pro klasické typy dveří, ale je plně kompatibilní i s posuvnými dveřmi značky Porta Doors. Obklad kovové zárubně Porta RENOVA Vám tak umožní zachování stejného dekoru i modelu a Vaše dveře tak budou mít stále jednotný design.

Obložka kovové zárubně Porta RENOVA přináší spoustu výhod oproti jiným řešením – nemusí se nic bourat, vše probíhá bez jakéhokoliv hluku, bez prachu a montáž je docela snadná. Velkým plusem je i příznivá cena, která nijak nezatíží Vaši peněženku. Zárubně jsou dostupné v několika barvách a materiálech, jež odpovídají materiálům a barvám u dveří Porta Doors – pokud máte vybrané dveře této značky, kompatibilita je tak zaručena.

Konstrukce, příslušenství a rozměry zárubně

Samotná obložka kovové zárubně Porta RENOVA je složená ze tří hlavních nosníků (dvou vertikálních a jednoho horizontálního) a zaklápěcích lišt. Dodává se v balení, jež je určeno k samostatné montáži přímo na místě. V ceně balíčku jsou ještě tři standardní čepové závěsy a zárubeň je určena pro tyto tloušťky zdi („5“ + A-J) „60“ „70“ „80“ „90“ „100“.  Pokud byste si náhodou nevěděli s montáží rady, určitě raději oslovte profesionály, kteří Vám poradí nebo za Vás obklad kovové zárubně provedou.

Postaráme se o kompletní realizaci Vašich přání za minimálního narušení Vašeho životního prostoru. Pomůžeme s výběrem, zodpovíme Vaše dotazy a postaráme se i o odbornou instalaci dveří včetně obložek. V případě potřeby se postaráme i podříznutí dveří, průvlak (průchod z pokoje do pokoje), montáž či repase prahu včetně úpravy (broušení, hoblování, lakování).

Galerie

Obklad kovové zárubně Porta RENOVA Obklad kovové zárubně Porta RENOVA Obklad kovové zárubně Porta RENOVA Obklad kovové zárubně Porta RENOVA Obklad kovové zárubně Porta RENOVA

Další články:

Zavolejte nám: +420 603 279 682! Připravíme pro vás nejvýhodnější nabídku na míru.